En iyi likit markası hangisi?

En iyi likit markası hangisi?

1- BLACK NOTE

Black Note, likit aromasının gerçekçi bir tütün olmasını isteyen elektronik sigara kullanıcılarının tercih ettiği marka haline geliyor.

İyi bir nedenden dolayı. Bizim için bu en iyi tütün markasıdır.

Black Note likit, doğal olarak ekstrakte edilmiş tütünü, tütün yapraklarının toplanmasından ürünün şişelenmesine kadar 9 dikkatli aşamadan oluşan bir süreç vardır.

Bu, yapay tatlandırıcı içermeyen saf bir tütün likitidir. Ucuz bir likit değildir ama gerçekten ödediğinizin karşılığını alıyorsunuz. Şişesi ve ambalajı bile en iyisi.

Black Note ayrıca test edilmiştir ve Diasetil, Asetil Propionil, Etilen Glikol, Dietilen Glikol, Akrolein veya Asetoin içermez. Tüm bağımsız laboratuvar raporları kendi websitesinde görüntülenebilir.

Seride her biri farklı özelliklere sahip 8 tütün aroması bulunmaktadır. Seçimi zor olsa da kişisel favorilerimiz Virginia ve Latakia'dır. FreeBase ve Salt nikotin çeşitleri vardır. 

Black Note markları ürünlere bu linkten ulaşabilirsiniz. Black Note Likit Çeşitleri

2- DINNER LADY

Dinner Lady, İngiltere'nin en popüler likit markalarından biridir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Pek çok elektronik sigara kullanıcısı markayı Limonlu Tart aromasından dolayı tanıyor (ki bu mükemmel) ancak son yıllarda ürün yelpazesini meyveden tütüne kadar tüm bazları kapsayacak şekilde genişlettiler.

Sadece bu da değil, DIY meraklıları, konsantre seçenekleriyle tüm tatları üretiyorlar. Yani, ne tür bir elektronik sigara cihazı kullanırsanız kullanın ya da ne düzeyde bir deneyime sahip olursanız olun, Dinner Lady'nin kapsamına girersiniz.

Yakın zamanda sunulan lezzetlerin çoğunu ve sundukları kaliteyi inceledik. Tütün ve mentol aromaları bile genel olarak yüksek puan aldı.

3- FIVE PAWNS

Five Pawns yolculuğuna 2012 yılında satranç oyunundan ilham alarak başladı. Şuan Türkiye'de en çok bilinen Amerika Birleşik Devletleri markalarından biridir.

Likit lezzet karışımları oluşturma sürecinin, satrançta piyon parçalarını hareket ettirmeye benzediğini fark ettiler; çünkü "piyon", "bir kişinin amacına hizmet etmek için kullanılan veya manipüle edilen biri veya bir şeydir." Satranç oyununun, Five Pawns'ın tipik e-likit lezzet profiline çok benzer şekilde, çeşitli sonuçlara sahip, sofistike ve karmaşık bir uğraş olması da uygundur.

Bu yenilikçi kuruluş konseptiyle Five Pawns, vape endüstrisinde lider bir likit üreticisi ve çevrimiçi perakendeci haline geldi. Benzersiz elektronik sigara tatları yaratan şirket, "molekülden yukarıya" e-sıvılar üretiyor, böylece her bir tat tavizsiz kalıyor ve birinci sınıf malzemelerle ve asla yapay tatlandırıcılar olmadan yaratılıyor. Five Pawns'ın yarattığı en iyi elektronik sigara aromalarından bazıları ödüllüdür ve hem tadı hem de değeri anlayan seçici elektronik sigara meraklıları tarafından oldukça rağbet görmektedir.

Premium e-likit şirketinin güçlü yönleri, elektronik sigara tutkunlarına hizmet etmek için yorulmadan çalışan harika insanlardan oluşan bir ekip tarafından tanımlanmaktadır.

Five Pawns Markasının ürünlerine bu linkten ulaşabilirsiniz. Five Pawns Likit Çeşitleri

4- NAKED

Merkezi Huntington Beach, California'da bulunan Naked 100'ün misyonu, yasal sigara içme yaşındaki yetişkinler için yanıcı sigaralara kaliteli bir alternatif sunmaktır. Mükemmel ve özenli müşteri hizmetleri, sürekli yenilik ve eğitim ve farkındalık yoluyla reşit olmayan kullanıcılarla mücadeleye yardımcı olan girişimlerle Naked 100, bir e-sigara şirketinin neler yapabileceğine dair kamuoyunun beklentilerini aşmayı hedefliyor. Hızla değişen bir sektörde sürekli gelişen bir şirket olarak temel hedefi, sürekli olarak tatmin edici ve üstün bir deneyim sunarak müşterilerimizin ihtiyaç ve endişelerini ön planda tutmaktır.

Naked Markası Likitlerine Linkten Ulaşabilirsiniz. Naked Likit Çeşitleri

4- ONE HIT WONDER

One Hit Wonder, Los Angeles merkezli birinci sınıf bir likit üreticisidir. Muffin Man, onları endüstrinin zirvesine fırlatan, çığır açan bir lezzetti. Orijinal Muffin Man ilk tadı 2015'te üretti. "The Man" serisindeki diğer birçok harika lezzetin yanı sıra One Hit Wonder, çok çeşitli salt ve ejuice seçeneklerine sahiptir.

Elektronik sigara mağazaları ve toptancılar için binlerce aromanın lezzet profillerini hatırlamak biraz zor olabilir. Tüm e-sigara sularını "Man" adıyla adlandırmak harika bir markalaşma olsa da, ürünü düzenli olarak elektronik sigara kullanmayan biri için hangi elektronik sigara suyunun hangisi olduğu belirsiz olabilir. İşte One Hit Wonders'ın en değerli aroma listesi.

Muffin Man: Elma notaları ile tarçınlı çörek.

Mini Muffin Man: Çilekli muffin aromaları.

Island Man: Ferahlatıcı tropikal meyve kokteyli karışımı.

Island Man Ice: Mentollü buzlu enfes tropikal meyve kokteyli.

The Man: Çilek ve krema.

My Man: Napoliten dondurma aroması: Çilek, vanilya ve çikolatalı dondurmadan ilham alan tatlar.

Rocket Man: Orijinal Yunan yoğurdu, yaban mersini ve granola aromaları.

Magic Man: Karışık meyve notalarıyla tatlı ve mayhoş karpuzlu sakızlı şekerleme aroması.

Army Man: Hafif, otantik limon notaları, ufalanan kabuk tatları ve pürüzsüz muhallebi kaplaması içeren limonlu turta aromalı vape suyu.

Fire Man: Canlandırıcı ve dengeli pembe limonata.

One Hit Wonder markalı ürünlere bu linkten ulaşabilirsiniz. One Hit Wonder Likit Çeşitleri

Yayınlanan 2024-01-28 Pods Makaleler 0 265
Gün: , likit, premium likit

Related articles

Geri dönüşüm ve sürdürülebilirlik sözü : ripple⁺

İlk dalganın oluşmasından bu yana, Ripple olarak çevre üzerindeki etkimizi aktif olarak değerlendirmeyi kendimize...

Bir yorum bırakCevap bırak

Yorum yazmak için Giriş Yapmalısınız.

Blog arşiv

Blog kategorileri

En son yorumlar

Yorum yok

Blog arama

Menu